PREDSTAVITEV DEJAVNOSTI

 

Izdelava notranje opreme po meri, za vaš dom, poslovni prostor ali javni objekt. Celovite rešitve od ideje do montaže.

Kuhinje, dnevne sobe, spalnice, otroške sobe, predsobe, kopalnice, notranja vrata, pisarne, sejne sobe, recepcije …

S pomočjo sodobnega strojnega parka in izkušenimi rokami mizarskih mojstrov vam v celoti izdelamo pohištvo za vsak prostor vašega doma. Naše reference segajo tudi na področje opremljanja poslovnih prostorov, javnih objektov, hotelov, tako na domačem kot tudi na tujem prostoru. Pri izdelovanju pohištva rokujemo s široko paleto visoko kakovostnih materialov, okovja in bele tehnike priznanih proizvajalcev.

Kakovost, zanesljivost in natančnost pri našem delu pa jamčimo z velikim številom zadovoljnih strank in poslovnih partnerjev.

 

O PODJETJU

Mizarstvo Janez Dolinar s.p., je družinsko podjetje, ki uspešno posluje na področju izdelovanja notranje opreme vse od leta 1992. V podjetju sodeluje kolektiv destih ljudi, največ s področja lesne industrije. Starostno je kolektiv raznolik, pogosto pa sodelujemo tudi s Srednjo lesarsko šolo Škofja Loka in tako prenašamo znanje na mlajše generacije.

 

POSLANSTVO

Prednost našega podjetja je , da v sodelovanju z izkušenimi arhitekti in v skladu s sloganom našega podtjetja ‘’pohištvo je srce prostora’’, znamo prisluhniti vsaki stranki posebej in poiskati unikatno, kvalitetno in funkcionalno rešitev za vsak prostor, vse od ideje do montaže.

 

VIZIJA

Z izdelavo unikatnega, funkcionalnega in visoko kakovostnega pohištva tudi v prihodnje ustvarjati prijetne ambiente za bivanje, delo ali zabavo. Stopati v koraku s časom in iskati nove oblikovalske in tehnološke rešitve za sodobno in udobno bivanje, hkrati pa upoštevati različne sloge in načine življenja naših naročnikov. Naše znanje in kvaliteto želimo ponuditi tudi širšemu tujemu trgu.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več.