Led tehnologija je razburkala in na novo postavila mejnike pri uporabi umetne svetlobe. Sprva draga tehnologija danes izpodriva prav vse konkurente. Njena uporabnost je neprecenljiva pri razsvetljevanju kuhinjskih pultov, kopalniških omaric in drugih delavnih površin. Ena izmed prednosti uporabe LED diod je tudi majhna poraba električne energije in njihova odzivnost. Led linije namreč lahko zatemnimo ali ugašamo in jim s tem ne škodujemo, kot se to močno odraža pri varčnih sijalkah. Linearnost in ostrina navdušujeta oblikovalce in arhitekte, ki se poigravajo z novimi oblikami in svetlobnimi efekti.
 
Led linije za nas pripravlja podjetje TUKO d.o.o., ki poleg led tehnologije obvladuje tudi krmiljenje le teh. V svojem programu imajo pestro izbiro LED stikal in zatemnilnikov (dimmer). Z veseljem pa se odzovejo tudi na individualne zahteve in kar se da najbolje uresničijo želje posameznikov.

                                        svetila16

                                           

 

                                          

                                          

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več.